اولین واکسن موثر علیه جهش بورس نیوز

[ad_1]

Pfizer / BioNTech ، طبق یک مطالعه آزمایشگاهی توسط داروساز آمریکایی Pfizer و دانشکده پزشکی دانشگاه تگزاس واکسنویروس تاج در انگلیس و آفریقای جنوبی یافت می شود جهشدر برابر آنها مثر بود.

فیل دورمیتزر ، دانشمند واکسن ویروس در Pfizer ، گفت: در این مطالعه خون گرفته شده از افرادی که واکسن گرفته اند بررسی شده است. دورمیتزر با بیان اینکه نتایج دلگرم کننده هستند ، گفت: “ما اکنون 16 جهش مختلف را آزمایش کرده ایم و هیچ یک از آنها تأثیر قابل توجهی نداشته است. این خوب است. اخبار“او از عبارات استفاده می کند.

از طرف دیگر ، دورمیتزر گفت: “این بدان معنی است که واکسن در 17 جهش باقی مانده م effectiveثر خواهد بود” ، دورمیتزر با بیان اینکه آنها همچنان کار می کنند تا تأثیر واکسن را روی جهش ها ببینند ادامه می دهند و امیدوارند که داده ها بعد از هفته ها

بحرانی ترین جهش را غیرفعال کنید

ویروس جهش یافته ، که در ماه اکتبر در انگلستان ظاهر شد و به بیش از 35 کشور گسترش یافت ، “VUI-202012/01” لقب گرفته است. این نوع از 17 نوع جهش مختلف با ویروس کرونا متفاوت است. مهمترین تغییر ژنتیکی رخ داده جهش N501Y است که در پروتئین پرش مشاهده می شود. این جهش از این جهت مهم است که در پروتئینهای خاردار رخ می دهد که با اتصال به گیرنده های ACE2 و ایجاد شکل ظاهری “تاج” به ویروس ، به ویروس کرونا وارد سلولهای انسانی می شود. زیرا این وضعیت ویروس را تقریباً 50-70 درصد مسری تر می کند.

محققان گفتند پروتئین موجود در واکسن در خنثی سازی ویروس کرونر با جهش N501Y موثر است. وی پیش از این نگران بود که جهش در پروتئین خار بتواند اثر واکسن ها را کاهش دهد.

آفریقای جنوبی فقط نتایج را به دست آورده است

محققان همچنین ابراز نگرانی کردند که واکسن های منتشر شده در بازار از جهش جدید به ویژه در آفریقای جنوبی محافظت نمی کنند.

سایمون کلارک ، دانشیار میکروبیولوژی سلولی در دانشگاه ردینگ در انگلیس ، در اوایل هفته جاری گفت که اگرچه هر دو جهش دارای برخی خصوصیات مشترک هستند ، این نوع که از آفریقای جنوبی نشات گرفته است ، دارای یک سری جهش های اضافی است که شامل گسترده تر است تغییر در پروتئین خار. با این حال ، دورمیتزر گفت که به نظر می رسد واکسن نیز در برابر نوع آفریقای جنوبی به نام “501Y.V2” م effectiveثر باشد.

از طرف دیگر ، محققان قبلاً اعلام كرده بودند كه واكسن های Pfizer / BioNTech و Moderna ، كه از فناوری RNA اطلاعات مصنوعی استفاده می كنند ، می توانند به سرعت برای هدف گیری جهش های جدید ویروس سازگار شوند. دانشمند ترک ، اوگور شاهین ، که واکسن ضد ویروس کرونا را کشف کرد ، اعلام کرد که در صورت لزوم ، می توانند ظرف شش هفته واکسن ضد جهش جدید تولید کنند.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید