میراث دولت روحانی “زمین سوخته” است / ما نباید به سهم توجه کنیم – آژانس خبر مهر | اخبار ایران و جهان

[ad_1]

میکشمت آگاتاتکرانی رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر با انتقاد از آمار رئیس جمهور درباره وضعیت اقتصادی کشور ، گفت: امیدوارم روحانی حداقل لحظه ای به سراغ مردم بیاید و اگر رسم نیست که به سراغ مردم بیاید ، حداقل چند نفر قابل اعتماد را به مردم می فرستد تا ببیند با چه شرایط سختی دست و پنجه نرم می کنند.

وی تأکید کرد که رئیس جمهور باید در مورد اوضاع کشور بر اساس واقعیت ها و گزارش های میدانی صحبت کند ، اما معمولاً بر اساس ارقام غیرواقعی و تمجید از دولت است.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: در انتخاب اعضای دولت و اگر وزرای آینده انقلابی ، مجاهد ، ولایتی و در بین مردم باشند و درک کنند ، نباید به حزب گرایی و چانه زنی افراد و جناح ها توجه کنیم. درد آنها ، پس از آن او شش ماه حل خواهد شد.

جزئیات این گفتگو به شرح زیر است:

رئیس جمهور در بیانیه اخیر خود گفت: “ما با رشد مثبت اقتصادی کشور را به دولت بعدی تحویل خواهیم داد.” آیا این گفته را درست می دانید؟

زمان زیادی تا پایان کار و امید به دولت باقی نمانده و بد نیست که در این شرایط رئیس جمهور حداقل دو نفر از نیروهای مورد اعتماد خود را در جامعه ، بازار و در میان مردم به این کشور بفرستد تا این آمار ارائه شده را ببیند توسط رئیس جمهور کشور مطرح می شود ، خواه درست باشد یا نباشد. رئیس جمهور بارها در سخنان خود گفته است که رشد اقتصادی کشور بسیار خوب است و ما سطح تورم را کاهش داده ایم که باید به دقت بررسی و مشخص شود که تا چه اندازه با واقعیت های جامعه مطابقت دارد.

ما نمایندگان مجلس دائماً با مردم ارتباط برقرار می کنیم و باید بگویم که مردم از وضعیت فعلی کشور شکایت دارند. این رکود در کشور بیداد می کند و آقای روحانی باید به آنچه در هشت سال گذشته برای پایان دادن به بیکاری و ایجاد اشتغال جوانان انجام داده پاسخ دهد. رئیس جمهور همچنین باید بگوید که در این دوره برای ساماندهی وضعیت مسکن مردم ، به ویژه جوانان چه اقداماتی انجام داده است. فراموش نکنیم که از همان ابتدای دولت ، وزیر اسبق راه و شهرسازی گفت که پروژه مسکن مهر مزخرف است.

دولت هشت سال کشور را به غرب وابسته کرده است

از طرف دیگر ، این دولت رژیم و کشور را به مدت هشت سال به غربی ها وابسته کرد. البته امروز مقامات خود به مرحله ای رسیده اند که از ایالات متحده بد صحبت می کنند و متوجه می شوند که به تعهدات خود در قبال شورای امنیت سازمان ملل عمل نکرده اند. آمریکا به ما خیانت کرد و او واقعاً یک خیانتکار بود. در ابتدای گفتگوها ، مقام معظم رهبری فرمودند که به ایالات متحده و برخی کشورهای غربی اعتماد ندارند. روحانی روزگاری دبیر شورای عالی امنیت ملی بود و بیش از همه باید می دانست که به کشورهایی مانند ایالات متحده آمریکا اعتماد ندارند. من تعجب می کنم که چگونه روحانی می تواند اقدامات خود را در این شرایط دشوار معیشتی مردم توجیه کند و دائماً آماری از اوضاع کشور ارائه دهد ، که با واقعیت های موجود مطابقت ندارد. مردم نمی دانند دم خروس را ببینند یا سخنان رئیس جمهور را که همیشه از اوضاع عالی و بسیار خوب کشور صحبت می کند ، باور کنند.

حداقل رئیس جمهور ، در چند روز مانده به عمر دولت تدبیر و امید ، بهتر است برای بهبود اوضاع صحبت نکنیم. مردم در وضعیت بسیار دشواری قرار دارند. ما اخیراً به همراه برخی از اعضای مجلس شورای فرهنگی مجلس شورای اسلامی به خراسان رضوی سفر کردیم و به دلیل شرایط اسف بار زندگی در مقابل مردم واقعاً خجالت کشیدیم. اوضاع کشور به هیچ وجه خوب نیست. ما باید قدردان افرادی باشیم که با وجود همه این مشکلات شرایط را تحمل می کنند. دولت نتایج و امید بدی داشت و امیدوارم که دولت آینده هیچ یک از خصوصیات و شرایط دولت فعلی را نداشته باشد و اگر فقط یکی از این ویژگی ها را داشته باشد همه را ناامید خواهد کرد.

بد نیست یک روحانی بین مردم بیاید و این را ببیند با چه شرایط سختی دست و پنجه نرم می کنند

امیدوارم روحانی حداقل لحظه ای به سراغ مردم بیاید و اگر رسم نیست که به سراغ مردم بیاید ، حداقل چند نفر قابل اعتماد را به مردم می فرستد تا ببیند با چه شرایط سختی دست و پنجه نرم می کنند. رئیس جمهور باید بر اساس واقعیت ها و گزارش های میدانی درباره اوضاع کشور صحبت کند ، اما اینطور نیست و او معمولاً بر اساس ارقام عجیب و غیرواقعی که برخی افراد فقط برای تمجید از دولت ارائه می دهند ، درباره اوضاع کشور صحبت می کند . البته مردم نه تنها به سخنان و آمارهای رئیس جمهور و مسئولان توجه می کنند ، بلکه عملکرد آنها را نیز می دانند و به خوبی می دانند که آمار ارائه شده توسط رئیس جمهور دور از جایگاه آنها است. رئیس جمهور نباید سعی کند عملکرد ضعیف دولت طی هشت سال گذشته را توجیه کند.

برخی از کارشناسان معتقدند روحانی زمین سوخته را به دولت بعدی تحویل خواهد داد. این چقدر صحت دارد؟

دقیقا. من دیروز با مردی آشنا شدم و او گفت ، “چرا مجلس رئیس جمهور و این دولت را استیضاح نمی کند؟” “ما به نمایندگان مجلس اعتماد کردیم.” من به او گفتم كه دوره رياست جمهوري روحاني در حال پايان است كه او پاسخ داد: “روحاني و دولتش بدترين شرايط را در اين هشت سال براي ما به وجود آوردند.” اگر آقایان دولت در میان مردم حضور داشته باشند ، کاملاً درک خواهند کرد که میراث این دولت برای دولت آینده زمین سوخته است ، اما اگر آنها در اتاق های مخصوص و بسته بنشینند ، روشن است که آنها چیزهایی را می گویند و می دهند آماری که مطابقت ندارند. از واقعیت های کشور. بله ، قربانیان زیادی در اطراف رئیس جمهور و دولت وجود دارند که آمار آنها با واقعیت کشور مطابقت ندارد و در واقع موقعیت این افراد به چنین ستایش هایی از رئیس جمهور و دولت بستگی دارد.

بله ، قربانیان زیادی در اطراف روحانی وجود دارند که فقط عملکرد دولت را تحسین می کنند.

امیدوارم در دولت بعدی نیروهای جهادی و مجاهدین برای حل مشکلات کشور به قدرت برسند ، زیرا تنها کار جهادگران می تواند بسیاری از مشکلات کشور را حل کند. با این وجود اگر دولت آینده افرادی را که جهاد نیستند و فعال هستند به کار بگیرد ، مشکلات کشور قابل حل نیست.

با توجه به اینکه کشور درگیر بسیاری از مسائل و مشکلات است ، فکر می کنید حل این مشکلات در دولت بعدی چقدر طول می کشد؟

مشکلات کشور بسیار است ، اما حل این مشکلات به تلاش افرادی بستگی دارد که به دولت آینده منصوب می شوند. در حال حاضر ، برخی از مردم تبلیغات می کنند و سر و صدا زیادی می کنند و اعضای حزب الله را مورد انتقاد و تخریب قرار می دهند تا از نیروهای انقلابی در دولت استفاده نشود. هدف این افراد تأثیرگذاری بر رئیس جمهور منتخب است تا از مردم انقلاب و حزب الله در دولت استفاده نكند. از آنچه در مورد یک رئیس می دانم ، می دانم که تحت تأثیر این مکالمه قرار نخواهد گرفت. اگر وزرای آینده انقلابی ، مجاهد ، ولایی و در بین مردم باشند و درد آنها را درک کنند ، در این صورت مشکلات کشور خیلی سریع حل می شود و معتقدم با وجود این افراد ، مشکلات کشور در کمتر از شش ماه قابل حل است.

حل مشکلات ریشه دار کشور با کارهای اداری امکان پذیر نیست ، اما به افرادی نیاز دارد که جهادی کار کنند.

عمل جهاد با کارهای سیستماتیک و اداری متفاوت است. حل مشکلات ریشه دار کشور با کارهای اداری امکان پذیر نیست ، اما به افرادی نیاز دارد که جهادی کار کنند. تا وقتی افراد انقلابی و متحد در دولت به کار گرفته می شوند ، می توان مشکلات کشور را حل کرد. حاکمان باید در میان مردم باشند. به عنوان مثال ، وقتی روسای جمهور یا دولتها می گویند قیمت محصول نباید افزایش یابد ، باید نیروهایی را برای نظارت بر بازار و معامله با قانون شکنان بفرستند. مطمئناً مردم نمی توانند با کسانی که تخلف می کنند برخورد کنند و رئیس جمهور باید همه را برای اطاعت از قانون قرار دهد. اگر خود رئیس جمهور از قوانین پیروی نكند و همه را برای حاكمیت قانون ترتیب ندهد ، همه چیز خوب پیش نخواهد رفت.

امروز شاهد تمایل برخی افراد و جناح ها برای تشکیل یک دولت آینده هستیم. آیا مردم و جناح ها سهمی و حق حکومتی دارند که بعضی ها بعضی اوقات مطالبه می کنند؟

در زمان مبارزات انتخاباتی ریاست جمهوری ، دیدم که برخی افراد ، اگر کاری انجام دهند ، فقط می توانند در دولت بعدی موقعیت پیدا کنند. رئیس جمهور باید در انتخاب اعضای دولت سیزدهم به اصل و نسب مردم توجه کند و مهمترین مسئله در این زمینه شایسته سالاری است. کسانی که به دنبال سهمی از دولت هستند بی کفایتی خود را ثابت می کنند. این افراد معمولاً در طول مبارزات انتخاباتی گام های کوچکی برمی دارند ، اما پس از آن طلبکار می شوند و به دنبال مناصب در دولت می روند که این یک عمل غلط است.

اگر مردم در زمان انتخابات کاری برای نامزدها انجام دهند ، نباید به دنبال سهم باشند. اینگونه نخواهد بود که افراد و جناح ها در زمان انتخابات دو قدم برای کاندیداها بردارند و انتظار داشته باشند چهار گام برای آنها برداشته شود. اگر این نظر آنها باشد ، کشور جلو نمی رود. متأسفانه برخی از افراد بازرگان ، سهامدار و پیرغلام هستند که تحت هیچ شرایطی نباید از آنها چشم پوشی کرد ، زیرا این نظر برای کشور مضر است.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید